Καλώς ορίσατε Επικοινωνία | Σύνδεσμοι | Sitemap
 
 Τελευταία Νέα:  
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
GreekEnglishΗ εφημερίδα της Υπηρεσίας


Donwload Mykonos e-books


GR, DE, ENG, RU, IT, SWEΟ Δήμος Μυκόνου > Αθλητισμός  
Στη Μύκονο, που παραδοσιακά δεν διέθετε αξιοσημείωτες υποδομές για τον αθλητισμό (πρώτο το γήπεδο του Κόρφου δημιουργήθηκε πρίν από 30 περίπου χρόνια), έχουν βελτιωθεί οι υφιστάμενες ή κατασκευαστεί εξαρχής τα τελευταία χρόνια οι εξής δύο εγκαταστάσεις με πλήρη εξοπλσμό:
Το Δημοτικό Γυμναστήριο - Γήπεδο του Κόρφου.
Το Γήπεδο της Άνω Μεράς.
Σε αναμονή βρίσκεται η υλοποίηση του Κλειστού Γυμναστηρίου, στην Άνω Μερά επίσης.

Ο ΑΟ Μυκόνου διοικείται φέτος από νέο ΔΣ το οποίο αποτελείται από τους:
Κουκά Αλέξανδρο, Πρόεδρο, Δακτυλίδη Νικόλαο, Σαντοριναίο Νικόλαο, Αγγελετάκη Αλέξανδρο, Βαϊνα Αντώνη, Αναστασίου Νικόλαο, Βλάχο Αθανάσιο, Δήμα Γιώργο, Μπαρτζώκα Βασίλη, Πάππα Δημήτρη, Σκαμνό Γιώργο, Γουργουρίνη Δημήτρη, Φραντζέσκο Ζαννή, Αργυρίου Ιώαννη.

Πολύς κόσμος γυμνάζεται καθημερινά στο στάδιο του Κόρφου. Όποια ώρα και αν περάσεις, είτε νωρίς το πρωί, είτε αργά το απόγευμα, πολλές φορές ακόμα και στις δέκα και στις έντεκα το βράδι θα βρεις ανθρώπους κάθε ηλικίας να τρέχουν, να κάνουν γυμναστική ή απλώς να βαδίζουν στο ταρτάν του σταδίου. Μάλιστα το στάδιο έγινε τόπος συνάντησης για κάποιους που αθλούνται πιο συστηματικά και ήδη δημιουργήθηκαν ομάδες δρομέων.

Νέα τμήματα θα αποκτήσει ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου από το φθινόπωρο. Εκτός από τα παιδιά που ήδη αποτελούν το δυναμικό της ομάδας και των οποίων ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί φέτος ακόμα περισσότερο, και οι ενήλικες θα μπορούν να ενταχθούν στο δυναμικό του συλλόγου. Με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασής τους και γιατί όχι της συμμετοχής τους σε αγώνες της κατηγορίας τους
Καλές επιτυχίες λοιπόν, και πολλές νίκες….