Καλώς ορίσατε Επικοινωνία | Σύνδεσμοι | Sitemap
 
 Τελευταία Νέα:  
Πεμπτη, 17 Αυγούστου 2017
GreekEnglishΗ εφημερίδα της Υπηρεσίας


Donwload Mykonos e-books


GR, DE, ENG, RU, IT, SWEΦεστιβάλ Αντανάκλασις 07/09/2012  

 

 Μουσικό Φεστιβάλ Μυκόνου 2012 Τζαζ Συναυλία με άρωμα Νέας Υόρκης

Αντανακλάσεις χρωμάτων και διαθέσεων μέσα στη διάρκεια δύο εποχών, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, εκφράζει φέτος το Φεστιβάλ Αντανάκλασις Μυκόνου, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Μυκόνου. 

 

Μετά την μοναδική συναυλία της Μελίνας Κανά τον Απρίλιο, τους εκρηκτικούς Burger Project στα μέσα του καλοκαιριού και την πολύχρωμη βραδιά με μουσικές του κόσμου στο τέλος του Αυγούστου, το Φεστιβάλ συνεχίζεται σε αποχρώσεις του γαλάζιου... Την σκυτάλη παίρνουν ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Χρήστος Ραφαηλίδης, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Οι δύο διεθνείς Έλληνες συναντιούνται επί σκηνής και μας παρουσιάζουν ένα πρότζεκτ που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και κινείται με οξυδέρκεια και δεξιοτεχνία μεταξύ πάθους και λυρισμού. 

7 Σεπτεμβρίου

Ο Χρήστος Ραφαηλίδης, ένας από τους κορυφαίους βιμπραφωνίστες της παγκόσμιας jazz σκηνής, ιδρυτής του διεθνώς δημοφιλούς jazz γκρουπ “Manhattan Vibes” και ο κοντραμπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης, με σπουδαίες συνεργασίες και διθυραμβικές κριτικές από το διεθνή τύπο για τον πρώτο του προσωπικό δίσκο CONTEXTUAL, καλούν τον κορυφαίο δεξιοτέχνη των κρουστών Αλέξανδρο Κτιστάκη και μέσα από το πρίσμα των εμπειριών τους, θα ερμηνεύσουν δικές τους συνθέσεις καθώς και γνωστές τζαζ διασκευές από το “The Great American Songbook”. 

Πιο αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε εδώ